Doe met ons mee om de grootste bingohal van de stad te verwelkomen! Het is direct beschikbaar in de palm van je hand en kan je de mogelijkheid bieden om binnen enkele minuten tot $ 10.000 te winnen! Gebruik gewoon uw beide telefoonnummers en uw kaartnummers samen om te controleren of u een winnaar bent, en bereid u voor om BINGO-bonus te schreeuwen!

Druk op de knop Print and Play Games op de speelautomaat om een ​​$ 2 print-n-play bonusbingoticket aan te vragen of spreek met uw loterijverkoper voor een $ 2 bonusbingoticket. Geen printbaar ticket, geen kiesbare nummers en niet wachten op een trekking.

Al je favoriete extra functies van het spel, plus onmiddellijke winsten, zijn opgenomen in de print-and-play-versie.

Bonus Bingo is een vorm van online bingo die wordt gespeeld met bonuskaarten.

De speler selecteert willekeurig een selectie van letters en cijfers uit een genummerde lijst en roept vervolgens elke combinatie op, één letter of cijfer tegelijk. Spelers gebruiken hun bingokaarten om de locaties op het bord te bedekken die overeenkomen met deze combinaties. Bonus Bingo werkt op bijna dezelfde manier als gewone Bingo.

Je ontvangt een lijst met 25 telefoonnummers die je tijdens het spel kunt gebruiken. Als u dit eenmaal heeft gedaan, doorloopt u uw kaarten en markeert u ze die overeenkomen met de telefoonnummers van de beller. Je kunt dit spel spelen zoals je een echt bingospel zou spelen, maar het gaat sneller!

Het is absoluut het beste aan het spelen van bingobonusspellen, toch? Je kunt spelen wanneer je maar wilt. Dit boeiende tijdverdrijf is gemakkelijk in uw routine op te nemen.

Gebruik deze gids om uw kansen op het winnen van een bonus bij Bingo te maximaliseren.

Een van de tien patronen wordt op uw kaart gegenereerd en u wint de prijs die overeenkomt met dat patroon. Het combineren van een rechte lijn met een ander pad vormt de eenvoudigst mogelijke combinatie. Het is een uitdaging om het frame van de kaart buiten het midden te vullen. Anders gezegd, je moet combinaties van 16 letters matchen.

Je kunt het spel alleen spelen of je vrienden tegen elkaar opnemen om te zien wie een betere kaart krijgt. Bovendien kunt u verschillende bonusbingokaarten kopen, zoals een tante, oom of een favoriete klant, en deze aan iemand cadeau doen. De opwinding van het spelen van Bonus Bingo is zo besmettelijk dat u er iedereen over wilt vertellen!

Waar zou u heen gaan om een ​​Bonus Bingo-ticket te bemachtigen?

Het winnen van de loterij is geen probleem. Onderzoek een gebied bij u in de buurt dat Virginia Lottery-loten aanbiedt om een ​​verkoper te vinden. U kunt de functie Een wederverkoper zoeken vinden, waarmee u winkeliers kunt vinden die loterijspelen in uw regio verkopen. Het is heel eenvoudig te vinden en heel leuk om te spelen.

Een andere beschikbare bonusoptie is om Virginia Lottery-loten te kopen en vervolgens een bonus te ontvangen van een bingogokautomaat. Gamers zijn erg blij met de recente introductie van onze speelautomaten, die eenvoudige, efficiënte opslagmogelijkheden zijn voor hun favoriete spellen.

In het bonusbingospel is de prijs een geldprijs.

Als het spel moeilijk wordt om te winnen, is de beloning navenant groter. De eerste bingoprijs is $ 2, waarmee u één lijn kunt winnen, en er zijn beloningen tot $ 10.000 voor elk extern frame.

Bereidheid om financiering voor K-12-onderwijs te ondersteunen wanneer u deelneemt aan Bonus Bingo Alle loterijspelen in Virginia profiteren van de steun van openbaar onderwijs voor jongeren in de hele gemeenschap. Als je lottospellen speelt, riskeer je honderden miljoenen dollars op het internetcasino dat Lotto samenwerkt met scholen om elk jaar geld uit te delen voor training.